Digipaino Kirjaksi.Netin tuotteet

Ohessa näet Kirjaksi.Netin tuotteet, joita voit tiedustella chatin kautta tai sähköpostilla osoitteesta janne.vaarto@kirjaksi.net.

Tarvepainatus

Tarvepainatus on järkevä ja turhia kuluja poistava tapa tilata painotuotteita. Tarvepainatuksessa painotiedostot sijaitsevat Kirjaksi.Net palvelimella ja niitä voidaan helposti päivittää, kun tarve vaatii. Jos muutoksia ei tule, lisätilaukseen riittää soitto/sähköposti Kirjaksi.Net:iin. Digipaino huolehtii tarvittaessa tuotteen lähettämisestä asiakkaalle.

Kirjat

Vuosikertomukset, omakustanteet, sukukirjat, runokirjat, valokuvakirjat suoraan tiedostosta tai suunnittelemme sisällölle graafisen ilmeen.

Muistikirjat omalla ilmeellä

Muistikirja / kalenteri yrityksen omalla graafisella ilmeellä. Kuvan esimerkki wire-sidottu B5 kovakantinen muistikirja. Kanteen on folioitu teksti.

Markkinointimateriaali

Esitteet, flyerit, käyntikortit ym. markkinointimateriaali. Tulostamme suoraan valmiista tiedostosta tai suunnittelemme teille antamillanne tiedoilla painotuotteen aina 630 x 330 mm kokoon saakka. Tulosteen paperin paksuus 70 – 350 g.

Lehdet

Jäsenlehdet, vihkot, hinnastot, käyttöohjeet, käsiohjelmat, koulutusmateriaalit, yritysmateriaalit, sukulehdet ja kuntoraportit. Tulostamme suoraan tiedostosta tai taitamme toimittamastanne materiaalista.

Magneettituotteet

Postikortit, käyntikortit, jääkaappimagneetit sekä kalenterit.

Varainhankintatuotteet

Luokissa ja joukkueissa on kymmeniä henkilöitä ja jokaisella heistä on kymmeniä kavereita ja tuttuja, jotka haluavat tukea heidän toimintaa ostamalla heidän tuotteitaan. Pienillä ponnistuksilla saadaan kerättyä varoja toimintaan ja tämän myötä jää aikaa myös muulle elämälle. Kirjaksi.Net tekee joukkueiden, seurojen, luokkien, yhdistyksien tuotteita, joita myymällä kerätään varoja esimerkiksi vuoro- ja tilamaksuihin, luokkaretkiin yms.

Painokustannuksia voidaan madaltaa tai kokonaan poistaa lisäämällä mainoksia varainhankintatuotteisiin. Tuotteina voi olla esimerkiksi kalenterit erimuodoissa, lehdet, kortit, seurajulkaisut yms.

Kysy lisää varainkeruutuotteista!

Suurkuvatuotteet, julisteet, canvastaulut

Käyntikortit

Share This