Asiakas- ja jäsenlehti

Laadukasta lehteä on ilo esitellä!

Kirjaksi.net painaa tarpeeseesi asiakas-, aikakausi- ja järjestölehdet suoraan toimittamastanne painotiedostosta. Tarjoamme mielellämme myös ammattimaisen lehtitaiton antamastanne materiaalista. Yleisimmät lehtien sivukoot ovat A5/B5 tai A4 nidottuna. Kysy tarjous! Autamme tarvittaessa asiakasjakelussa.

ASIAKAS- JA JÄSENLEHTI

Asiakaslehti tavoittaa lukijan

Asiakaslehti on hyvä tapa sitouttaa lukijaa toimintaasi. Käsin kosketeltava, laadukkaasti painettu lehti jää edelleen paremmin mieleen ja on miellyttävämpi lukea kuin sähköiset julkaisut. Asiakaslehden avulla voit tiedottaa asioista laajasti ja enemmän juttuja syventäen. Voit avata toimintasi taustoja ja periaatteita, jolloin asiakas tai potentiaalinen kuluttaja oppii ymmärtämään toimintasi vahvuudet. Hyvällä, läpinäkyvällä tiedottamisella ja informatiivisilla artikkeleilla voit myös vaikuttaa kuluttajan ostokäyttäytymiseen.

Jäsenlehdet – yhdistyksen tärkeä tiedotuskanava

Sähköisen tiedottamisen informaatiotulvassa ihminen kaipaa käsissä pideltävää lehteä, jota voi lukea rauhassa. Yhdistyksen jäsenlehdet ovat tehokas tapa tiedottaa ja tarjota lisäarvoa jäsenille. Yhdistyksen näköisen painetun jäsenlehden pariin palaa mielellään myöhemminkin. Lehden merkitystä yhdistyksen markkinoinnissa ei voi väheksyä. Se on näyteikkuna, millainen on yhdistyksen elinvoima, arvomaailma, vaikuttamismahdollisuudet ja ennen kaikkea mitä hyötyjä yhdistys tuo jäsenilleen.

Pyydä tarjous

lehden tai aikakausijulkaisun painamisesta. Voimme myös tarjota taittopalvelun painohinnan kanssa.
Kerro, millaisen julkaisun haluat lehdeksi niin laskemme tarjouksen!