Suurkuva­­tulostus

Vaikuttavaa viestintää suurkuvatuotteilla

Ammattitaidolla valmistetut suurkuvatulosteet mahdollistavat näyttävän ja vaikuttavan viestinnän. Mainonnan kuvatulvassa suurkuvatulosteet tarjoavat hyvän mahdollisuuden erottautumiseen. Lisäksi isokokoinen ja näyttävä visuaalinen elementti kiinnittää katsojan huomion tehokkaasti. Lisää yrityksesi mainosarvoa ja tuotteesi näkyvyyttä tai hanki omaan kotiisi näyttävä sisustuselementti.

Digipaino Kirjaksi.net tarjoaa kattavan suurkuvapalvelun eri tarpeisiin. Painamme mainoskyltit, työmaataulut, julisteet, opasteet sisä- ja ulkotiloihin, ajoneuvoteippaukset, banderollit sekä roll-upit.

Mainoskyltit

Hyvin toteutettu mainoskyltti takaa, että brändisi erottuu ja tuotteesi näkyvät katsojalle. Tyylikäs kyltti edesauttaa brändisi tunnettuutta ja tavoittaa oikeat kohderyhmät oikeassa paikassa. On tärkeää, että mainoskylttisi on tarkoituksenmukainen ja viestisi ymmärretään. Toteutamme yrityksellesi näyttävät mainoskyltit sekä muut visuaalisen mainonnan tulosteet suurkuvina. Valmistamme suurkuvatulosteita mainonnan tarpeisiin lähes kaikille materiaaleille ja pinnoille.

Työmaataulut ja opasteet

Työmaatauluihin lukeutuvat esimerkiksi työmaa-alueen infotaulut, joista voi lukea työmaan kohteesta, rakennusyrittäjästä ja rakennusprojektin suunnitellusta valmistumisajankohdasta. Nämä tiedot ovat lakisääteinen osa työmaata. Informatiiviset työmaataulut toimivat myös erinomaisina opasteina ja auttavat henkilöstöä löytämään halutun kohteen.

Julisteet

Toteutamme korkealaatuisia julisteita viestintä- ja kestävyystarpeesi huomioiden. Näyttävillä suurkuvajulisteilla voit tiedottaa tai esimerkiksi kasvattaa tuotteesi tai yrityksesi näkyvyyttä erittäin kustannustehokkaasti. Valmistamamme julisteet soveltuvat niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Autamme sinua löytämään sekä suunnittelemaan parhaat ratkaisut tarpeisiisi.

Banderollit

Näyttävät banderollit ovat tehokas keino lisätä yrityksesi näkyvyyttä. Banderollit toimivat vaivattomana ja edullisena keinona vaikkapa kampanjoiden markkinointiin. Valmistamamme banderollit ovat erittäin kestäviä sekä helposti muunneltavissa. Ensiluokkainen tulostustekniikkamme sekä kokemuksemme suurkuvatulosteista takaavat kestävän lopputuloksen. Toteutamme sinulle korkealaatuiset banderollijulisteet sisä- ja ulkotiloihin.

Roll-upit

Kirjaksi.net valmistaa katseen kiinnittäviä yrityksesi tai tuotteesi näkyvyyttä lisääviä roll-uppeja käyttötarpeesi huomioiden.

Roll-up-julisteemme ovat helposti siirrettävissä ja korkealuokkainen laatu takaa erittäin kestävän lopputuloksen liikuttelusta huolimatta. Roll-up-julisteet toimivat tehokkaana viestintäkeinona esimerkiksi messuilla tai muissa tapahtumissa erottaen sinut vaikuttavuudellaan muista toimijoista. Roll-upit ovat käytännöllinen, vaivaton ja kustannustehokas keino viestintäsi tehostamiseen.

Pyydä tarjous

suurkuvatuotteen painamisesta. Voimme myös tarjota taittopalvelun painohinnan kanssa.
Kerro, millaisen julkaisun haluat niin laskemme tarjouksen!