Esite

Esite taipuu moneksi

Kirjaksi.net painaa yritys-, tapahtuma- tai järjestöesitteesi haluaamaasi kokoon. Esitteen muoto voi olla yksisivuinen julkaisu tai laajempi tuotekuvasto- tai katalogi. Voit toimittaa valmiin painotiedoston, jolloin teemme sovitun tulostuksen sovittuun hintaan. Tarvittaessa tarjoamme laadukkaan taittosuunnittelun antamastasi materiaalista. Mielellämme autamme myös esitteen suunnittelussa ja sen jakelussa.

Kirjaksi.net painaa esitteitä haluttuun kokoon. Käytetyimmät ovat A4, A5, B5 -koot. Mainosjakeluun erinomainen koko on 110 x 210 mm (l x k). Paperilaatu katsotaan käyttötarkoitukseen sopivaksi.

Esitteen painatus

Esite on erinomainen myynnin apuväline yrityksille ja jättää usein vastaanottajan muistiin positiivisen mielikuvan. Täten huolellinen suunnittelu on tarpeen, jotta viestisi sekä myymäsi tuote / palvelu tavoittaa lukijan. Painamme erilaisia taitto- ja kokovaihtoehtoja, joiden avulla saat avattua sisällön asiakkaalle, oli käyttötarkoitus mikä tahansa. Ota yhteyttä, niin autamme sinua painoteknisissä valinnoissa eteenpäin.

Kuvasto tai katalogi

Onko yritykselläsi tarve saada yksiin kansiin tietyn tuoteryhmän- tai palvelun tarjonta? Tai kaikki yrityksesi tuotteet? Selkeä kuvasto on yleensä helppolukuisin ja nopeasti saatavilla oleva media esitelläksesi tuotteiden ominaisuudet kattavasti. Kuvasto toimii myös messuilla, esittelyissä, palaverien tukimateriaalina sekä markkinointiopuksena loistavasti. Hyvällä kuvastolla luodaan positiivisia mielikuvia ja vaikutetaan potentiaalisen asiakkaan ostokäyttäytymiseen. Taittoon ja sisältöön kannattaa siis panostaa, koska painokustannus on aina suurempi suppeampaan perusesitteeseen verrattuna. Kuvaston sähköiseen käyttöön kannattaa valjastaa e-paper -kanava tai vähintäänkin pdf-lataus. Ota yhteyttä, niin kerromme laajemman esitteen painomahdollisuuksista.

Pyydä tarjous

esitteen tai kuvaston painamisesta. Voimme myös tarjota taiton.
Kerro esitteen painomäärä ja paperikoko niin laskemme tarjouksen!