Omakustanne

Kirjan painatus

Harkitsetko omakustanteen tekoa vai haluaistiko painattaa perhekirjan / sukukirjan. Onko sinulla materiaalia pöytälaatikossa tai sähköisenä omissa arkistoissa? Tehdään siitä kirja ja saatetaan tarina arvoisiinsa kansiin! Opastamme asiakasta oman kirjan eri tuotannon vaiheissa.

Digipaino Kirjaksi.Net:stä tarjoaa kirjan painatuksen tarvittaessa myös avaimet käteen -periaatteella. Silloin sinun ei tarvitse huolehtia aineiston taittamisesta vaan me hoidamme sen puolestanne. Suunnittelemme kirjan ulkoasun ja rakennamme kannen sinun toiveitasi kuunnellen. Painomäärä ei tarvitse olla suuri. Se voi olla perhepiiriin jaettava painos tai sitten isompi erä myytäväksi asti. Kirjasta voimme tehdä pehmeäkantisen liimanidotun tai edustavamman kovakantisen lankasidotun. Pyydä tarjous, jossa kerrot mahdollisimman tarkasti, millaista sisältöä haluat kansien väliin.

Kirjaksi.net tarjoaa kaikille kirjoille yleisimmät sivukoot: A4 (vaaka&pysty) A5, B5 kova tai pehmeäkantisena. Kirjojen sidontatavat ovat sidottu, liimattu tai kierresidottu (pysyy avattuna pöydällä).

Kirjailijapiirit, kirjallisuusseurat tai järjestöt – historiikki kansiin

Pitkään toimineet lukija- ja kirjailijapiirit omaavat paljon kirjallista pääomaa ja usein piirin jäsenet kirjoittavat itsekin. Olemme mielellämme tukemassa tällaisia yhteisöjä tarjoamalla taitto- ja painopalvelujamme. Usein voimme myös laskea edullisempia tarjouksia useamman kirjan toteuttamiseksi lukupiirin jäsenille, kuin yksittäiselle tilaajalle. Järjestön historiikin kansiin saattaminen voi olla myös kova ponnistus, eikä materiaalin kokoaminen, kirjoittaminen ja koostaminen ole hetkessä tehty. Voimme tarjota järjestöille kustannustehokkaan avun historiikin kansiin saattamiseksi. Annamme mielellämme tarjouksen kirjan toteuttamiseksi ja autamme tarvittaessa taiton ja ulkoilmeen kanssa.

Oppikirjat ja julkaisut

Digipaino Kirjaksi.net on toiminut pitkään oppikirjojen ja muiden tietokirjallisuuden painajana ja haluamme olla sitä myös jatkossa. Asiakkaanamme on yliopistoja, kouluja ja instituutionallisia toimijoita, joiden tietokirjallisuutta on saatettu kansiin ammattitaidolla.

Laadukkaan painojäljen lisäksi tarjoamme kirjan taittopalvelun ja graafisen suunnittelun osaamista. Painamme sopimuksen mukaan väitöskirjat, historiikit, tietokirjat, oppikirjat, käsikirjat, nuottikirjat ja runokirjat.

Kustomoidut muistikirjat / vihkot

Toteutamme myös muistikirjan tyyppisiä tuotteita asiakkaan näköisellä ilmeellä halutussa koossa. Yrityksen tai yhdistyksen työntekijöitä tai jäseniä on mukava muistaa näyttävällä muistikirjalla, johon tarvittaessa saa sisällytettyä myös kalenterin. Yrityksen logolla painettu muistikirja on myös oivallinen liikelahja uskolliselle asiakkaalle, joka samalla on myös mainos muistikirjan antajalle. Toteutamme muistikirjan yleisimmin pehmeä- tai kovakantisena nidottuna tai wiresidonnalla. Kysy tarjous muistikirjan toteuttamiseksi.

Pyydä tarjous

omakustanteen tai oppikirjan painamisesta. Voimme myös tarjota kirjan taiton.
Kerro, miten paljon sinulla on tekstiä ja kuvia niin laskemme tarjouksen!